Hotel Brasov
Vezi oferta de Valentines Day

Bine ati venit pe Restaurant Belvedere.ro!

Sunt Ioan Florescu, Maestru in Arta Culinara si va invit alaturi de echipa de bucatari si de intregul personal al Restaurantului “Belvedere“ Brasov , sa va satisfacem cele mai sofisticate si rafinate gusturi.

  • preparat restaurant
  • preparat
  • preparat culinar
  • preparat Belvedere

Va propun o bucatarie originala, sanatoasa, moderna, elaborata, frumoasa, plina de pasiune, ceea ce unii numesc “ Haute Cuisine “. Promit sa fim mereu la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

restaurant 3

Despre noi

Spatiul Restaurantului “Belvedere“ a fost conceput pentru a va oferi o imagine panoramica asupra Brasovului Vechi si Nou, atat la pranz, la lumina intensa a zilei, cat si la o cina la luminile feerice ale orasului.  

prezentare Restaurant Brasov

Decorul interior, contemporan, elegant, feeric ne invita sa visam si sa evadam.    Restaurantul “Belvedere“ Brasov are dorinta sa fie unic, prin cea mai frumoasa locatie din Brasov, si mai ales prin bucataria elaborata, frumoasa, plina de pasiune si nu in ultimul rand accesibila.   Va propunem sa o savurati acompaniata de cele mai fine bauturi, cele mai alese vinuri si intotdeauna de o muzica de calitate......

Cele mai noi preparate

Preparate din Preparate Peste

Preparate Peste

Turnedou din Butter Fish cu
Cozi de creveti usor picanti,
Rondele de dovlecei la gratar,
Briose cu rosii marinate,
Reductie de vin alb cu portocala. ...
Preparate din Desert

Desert

Profiterol umplut cu crema de...
Sos de ciocolata. ...
Arena Bucatarilor