Hotel Brasov

Stiri si Noutati Restaurant Belvedere.ro

  • Meniu Revelion 2015postat pe: 10 Dec 2014

    Meniu Revelion 2015

  • Main Planner - Organizare evenimente Restaurant Belvederepostat pe: 17 Iul 2014
  • Meniu 8 Martiepostat pe: 20 Feb 2014
    MENIU 8 MARTIE 2014
            149 Ron/pax
     
    ******
    Pernite din foi de clatite umplute cu pateu de ciuperci
       Sos spumat de parmezan
         Micro salata
     
    ******
    Capuccino crema de leurda
      Crocant din prosciutto
     
    ******
    Medalion din butter fish
      Taietei de legume proaspete
       Salsa de lamaie cu busuioc
        Ceapa verde coapta
     
    *****
    Roastbeef in mantie de ierburi aromate
      Cozi de creveti usor picanti
       Tarta de cartofi cu razatura de lamaie
         Rosii coapte si aromate cu busuioc
           Emulsie de broccoli
     
    *****
    Prajitura cu blat pufos aromat cu vanilie
      Mousse de ciocolata Belcolade
        Sfera parfait de limete
          Sos de zmeura
     
    1 pahar vin alb/rosu
    1 apa minerala/plata sau 1 suc
  • Oferta Belvedere de Craciun 2013 si Revelion 2014postat pe: 03 Dec 2013

    Atat de Craciun, cat si de Anul Nou, Hotel & Restaurant Belvedere 4* va asteapta intr-un cadru unic, de poveste, sa va petreceti Sarbatorile de Iarna cat mai placut posibil.

     

    Apasati aici pentru oferta deosebita de Sarbatori!

     

     

    Va asteptam cu drag!

  • Meniu 8 Martiepostat pe: 22 Feb 2013

     

    Meniu 8 Martie Belvedere
    140 lei / pers.
     
    AMB
    Espumo din crema de morcov aromata cu ghimbir
      Crostini din bagheta aromata cu ulei de susan
        Rulada din piept de pui in mantie de verdeturi
     
    GUSTARE
    Pralina din butter fish in alge marine     consome de legume
       File de somon cu spanac la cuptor
         Crumbel aromat cu verdeturi
          Emulsie din avocado
            Terina din cus-cus cu legume.
              Sos spumant cu homar
     
    FEL DE BAZA
    Galantina din piept de rata cu crusta de parmezan
      Piept de curcan marmurat cu crema de ardei gras copt si mousse de telina
        Legume aromate cu unt
          Pancakes din porumb copt
           Pireu de sfecla rosie
            Sos aromat cu ficat de rata
     
    DESERT
    Mousse de ciocolata in trei culori
      Jeleu din fructe de padure 
       Inghetata din banane cu aroma de curry
         Crumble din fulgi de ovaz cu ciocolata
     
    + Un pahar de vin alb/rosu din partea casei!
     
    "Program Artistic - DJ"
  • Meniu Valentine's Day 2013postat pe: 12 Feb 2013

     

    Amouse bouche
      Capuccino crema de mango aromat cu cocos,
        Creveti usor parfumati cu lemon gras,
          Spuma de lapte.
     
    Sandwich din:
      File de calcan umplut cu legume,
        Pralina din ficat de gasca cu cramble din
              fulgi de ovaz,
          Somon copt si usor afumat,
            Pandispan din spanac,
              Morcov caramelizat,
                Jeleu fierbinte din suc de limete proaspat presat,
                  Sos de homar spumat.
     
    Piept de rata umplut cu nuci si trufe,
      Millefeuille din piept de fazan marmorat cu
            crema de ardei gras copt,
         Legume mediteraneene aromate cu busuioc proaspat,
           Pireu de telina,
             Muffins din ciuperci de padure,
               Sos aromat cu ficat de gasca.
     
    Desert
      Supa din zmeura,
        Crocant din migdale,
          Sfera de ciocolata fierbinte,
            Sorbet din fructul pasiunii.
     
    + 1 PAHAR VIN ROSU/ALB DIN PARTEA CASEI
  • Meniu Paste 2012postat pe: 28 Mar 2012

     

    Amouse Bouche
    Capuccino din leurda cu frugaruie din piept de pui marinat cu limete si ou ochi de prepelita.
     
    Gustare
    - Creme brulle din branza de capra pe biscuiti cu ardei gras si miez de nuca
    - Drob din miel cu crema de sfecla rosie cu hrean
    - Tarta cu ciuperci si branza de burduf, schutney de ardei gras
    - Carpaccio din pulpa de miel, cruton de paine cu alune si crema de verdeturi.
     
    Fel de baza
    Cotlet de miel cu crusta de ceapa verde
        Pulpa de miel umpluta cu legume in mantie de bacon
            Soufle de spanac
                Prajitura din cartofi cu hrean
                    Sos aromat cu cimbru
     
    Desert
    Tarta cu branza si ciocolata
        Parfait din mascarpone cu visine
            Inghetata cu mar si miere de albine
     
    PRET MENIU 120 LEI/PERSOANA
  • Meniu 8 Martie 2012postat pe: 22 Feb 2012

     

    Amuse bouche
    Capuccino crema de curry
      spuma de lapte
        millefeuilles din muschiulet de porc
          crema de branza cu verdeturi
            crocant din parmezan
     
    GUSTARE:”TRILOGIE DE PESTE”
    - Strudel cu somon si legume
    - Medalion de halibut cu crusta de lamaie
    - Creveti aromati cu lemon gras
    - Taietei de legume
    - Sos cu aroma de sampanie
    - Crema de avocado
    - Spuma de limete
    - Jeleu fierbinte de brocolli
     
    FEL DE BAZA:
    Piept de rata usor afumat cu aroma de lemn de mar
      Rulou din piept de curcan cu ciuperci in sunca de Parma
        Pandispan din cartofi
          Tarta cu spanac
            Pireu de morcov cu ghimbir
              Sos cu aroma de portocala
     
    DESERT:
    Mousse de ciocolata cu mac si miere de albine
      crème brulle cu aroma de cafea
        inghetata de lapte cu zmeura
          jeleu din fructul pasiunii
            décor sucree
     
    ENTERTAINMENT
    Muzica ambientala pana la 19:30
    Dupa 19:30 DJ
     
    PRET TOTAL: 120 RON / PERSOANA
  • Meniu Valentines Daypostat pe: 23 Ian 2012

    Amos busch

    Capucino crema de spanac cu perle din esenta de rosii

     

    GUSTARE

         • Simfonie de peste

         • Pralina din Butter fisch in mantie de dovlecel

         • Creveti Jumbo,parfumati cu lemon gras

         • Medalion din somon usor afumat

         • Crem brulle cu crema de lamaie

         • Pireu de brocolli

         • Morcov caramelizat

         • Sos spumat de homar

     

    FEL DE BAZA

         • Turnedou din muschi de vaca in sunca de Parma cu crusta de unt cu trufe

         • Pulpe de rata umplute cu ciuperci de padure

         • Pandispan din legume la gratar

         • Pireu de telina

         • Sparanghel in unt

         • Reductie de porto

     

    DESERT

         • Sufle de fructul pasiunii

         • Mousse de ciocolata in doua culori

         • Sorbet de petale de trandafir

         • Jeleu de zmeura


    Pret: 120 Lei/Persoana

  • Pachet Revelion 2012postat pe: 26 Oct 2011

    CAZARE 3 NOPTI:

    ===========================================

    Camera dubla - 4 stele standard

         • 594 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Camera dubla - 4 stele superior

         • 690 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Apartament

         • 870 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

     

    CAZARE 4 NOPTI:

    ===========================================

    Camera dubla - 4 stele standard

         • 792 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Camera dubla - 4 stele superior

         • 920 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Apartament

         • 1160 Lei / Cazare

         • 590 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

     

    CAZARE 5 NOPTI:

    ===========================================

    Camera dubla - 4 stele standard

         • 891 Lei / Cazare

         • 531 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Camera dubla - 4 stele superior

         • 1035 Lei / Cazare

         • 531 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

    Apartament

         • 1305 Lei / Cazare

         • 531 Lei / Masa festiva din 31.12.2011 si 01.01.2012

     

    PACHETUL INCLUDE:

    ===========================================

    • Cazare 3, 4 sau 5 nopti.

    • Micul dejun

    • Masa festiva de Revelion 2012

    • Masa festive de 1 Ianuarie 2012

    • TVA-ul si toate taxele (conform legislatiei in vigoare)

     

    PENTRU PACHETUL DE 5 NOPTI BENEFICIATI DE UN DISCOUNT DE 10% DIN VALOAREA  TOTALA A PACHETULUI

     

    PRET TOTAL PACHETE:

    ===========================================

    • Pachet 3 nopti: 1184 Lei

    • Pachet 4 nopti: 1382 Lei

    • Pachet 5 nopti: 1422 Lei (discount 10%)

  • Bucătarii braşoveni, campioni la GastroPanpostat pe: 23 Mar 2011

     

    Patru bucătari de la Complexul Alpin din Poiană, Cabana Vânătorilor din Predeal, Restaurantul Belvedere Brasov şi Hotelul Aro Palace s-au remarcat la concursul „Etalează-ţi Aptitudinile", de la Târgu-Mureş.
     
    Braşovenii s-au numărat printre cei 100 de brutari, cofetari şi bucătari, care s-au întrecut la cele şapte categorii grupate în trei secţiuni competiţionale, la cea de-a treia ediţie a concursului de creativitate „Etalează-ţi Aptitudinile", din cadrul expoziţiei GastroPan. Maeştrii au impresionat prin caracterul sănătos, hrănitor, tradiţional şi inovator al preparatelor pe care le-au prezentat.
     
    La categoria platouri preparate reci, Dragoş Bercea, de la Cabana Vânătorilor din Predeal şi bucătarul Daniel Buzea, de la Restaurantul Belvedere Braşov au câştigat premiul I. Daniel Buzea are o experienţă de peste zece ani în bucătărie, iar de trei luni se află în echipa maestrului în arta culinară, Ioan Florescu. El a prezentat un platou frumos decorat, pe bază de păstrăv de fiord, ficat de raţă, calcan posat, ton şi scoici.
     
    Platou rece prezentat de bucătarul Daniel Buzea (locul I)
     
    File de pastrav de fiord usor aromat cu fum de cimbrisor de padure, umplut cu crema de mascarpone si cozi de langustine;
    Piept si ficat gras de rata, jeleu de portocale cu parfum de scortisoara si cuisoare in mantie de furnir de migdale;
    File de calcan posat, umplut cu ciuperci de padure si legume proaspete marinate cu pesto de rucola;
    File de ton infuzat cu lemon grass, usor prajit, invelit in mousse de limete si folie de ardei gras copt;
    Medalion din scoici Saint Jaques in mantie de praz gratinat cu bezea cu aroma de lamaie;
     
    Tort din mousse de morcov cu mango pe pandispan cu verdeturi si caviar de wasabi;
    Legume proaspete marinate cu busuioc;
    Salata din cus-cus cu espuma de rosii, crocant din susan cu chilly, perle curcubeu din reductie de portocale, sare de himalaya;
    Terina din pastai de mazare si mozzarella in prosciutto di parma pe prajitura de morcov cu ghimbir;
     
    Sos spumat de homar;
    Sos de piper verde cu samburi de dovleac;
    Sos de visine cu aroma de rozmarin si reductie aceto balsamica.
  • Meniu de Postpostat pe: 16 Mar 2011

    Amos busch

    Capucino crema de spanac cu perle din esenta de rosii

     

    GUSTARE

    Simfonie de peste

    Pralina din Butter fisch in mantie de dovlecel

    Creveti Jumbo,parfumati cu lemon gras

    Medalion din somon usor afumat

    Crem brulle cu crema de lamaie

    Pireu de brocolli

    Morcov caramelizat

    Sos spumat de homar

     

    FEL DE BAZA

    Turnedou din muschi de vaca in sunca de Parma cu crusta de unt cu trufe

    Pulpe de rata umplute cu ciuperci de padure

    Pandispan din legume la gratar

    Pireu de telina

    Sparanghel in unt

    Reductie de porto

     

    DESERT

    Sufle de fructul pasiunii

    Mousse de ciocolata in doua culori

    Sorbet de petale de trandafir

    Jeleu de zmeura

  • Meniu 8 Martie 2011postat pe: 28 Feb 2011

    MENIU 8 Martie 2011

    ------------------------------

    GUSTARE 1

    • File de somon usor parfumat in fum de rozmarin pe
      pannacotta cu hrean si wafe cu ardei gras,
      spuma din limete,
      terina din foie gras in mantie de piept de rata,
      dulceata din petale de trandafir cu aceto balsamic.

    sau

    GUSTARE 2

    • File de salau de Dunare aromat cu pesto de marar
      pe tartar de legume
      sos de morcov cu ghimbir,
      carpacio cald din roastbeef
      pe ciuperci caramelizate si
      sparanghel verde in mantie de sunca de parma,
      sos de vin rosu.

    FEL PRINCIPAL 1

    • File de strut cu ciuperci de padure marinate in
      clatite cu verdeturi pe pireu de pastarnac
      millesfeuilles din piept de pui cu spanac si mozarella,
      rosii coapte,
      reductie din suc de struguri.

    sau

    FEL PRINCIPAL 2

    • Piept de rata aromat cu miere de albine de salcam si migdale
      pe strudel cu ciuperci,
      piept de pui impanat cu chorizio pe legume mediteraneene
      sos de verdeturi si reductie de aceto balsamic

    DESERT 1

    • Desert surpriza

    sau

    DESERT 2

    • Minitort cu dulceata de coacaze si lichior de oua
      parfait din mascarpone cu visine
      Duo din mousse de cafea si ciocolata alba cu aroma de portocale
      fructe proaspete marinate in cointreau.

    PRET MENIU: 100 LEI/PERSOANA

    ENTERTAINMENT: Muzica live - Formatia Armonia

    se poate alege oricare dintre gustari,felurile principale sau deserturi(sunt cate doua posibilitati pe fiecare categorie pentru a multumi toate gusturile)

  • Stand Up Comedy 3D cu Dan Badeapostat pe: 17 Feb 2011

    Premiera in Romania - Stand up Comedy 3D cu Dan Badea, in data de 21 februarie 2011. Pentru rezervari , va rugam sa ne contactati.

  • Stand up Comedy - Sezonul 2postat pe: 11 Feb 2011

    Vezi aici cateva poze de la spectacolul de Stand up cu Dan Badea, de luni 07.02.2011. Click aici

  • Urmariti-ne pe facebookpostat pe: 11 Feb 2011

    Suntem prezenti pe cea mai mare retea de socializare din lume. Urmariti-ne si da-ti like. Click aici

  • Lansare RestaurantBelvedere.ropostat pe: 11 Feb 2011

    Azi 11.02.2011 am lansat site-ul RestaurantBelvedere.ro, prezentarea online a celui mai deosebit restaurant din Brasov, atat ca pozitionare si aspect, cat si ca bucatarie si atmosfera.

Arena Bucatarilor